Sirdal Hytteformidling AS driver med utleie av privateide hytter og leiligheter i øvre Sirdal, fra Tjørhom til Ådneram.

De fleste hytter og leiligheter ligger like ved oppkjørte skiløyper, eller i gåavstand til skitrekk om vinteren. Også om sommeren tilbyr Sirdal et stort utvalg av friluftsaktiviteter i flotte naturområder, og det er et godt utgangspunkt for de populære turene til Kjeragbolten og Preikestolen.

Hyttene og leilighetene blir sjekket og oppvarmet (om vinteren) av Sirdal Hytteformidling før gjestene ankommer, slik at alle kommer seg til en koselig plass der ferien bare kan begynne.  Alle hytter har innlagt vann og strøm og er utstyrt med minst ett bad (dusj, wc, vask), oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, fryseboks, tv, dyner/puter og utstyr til oppgitte sengeplasser.

Sirdal Hytteformidling har nå formidlet både store og små hytter og leiligheter i 15 år, og har hatt mange fornøyde gjester gjennom årene. Gjestene blir fulgt godt opp, fra ankomst gjennom oppholdet til avreisen. Hyttene og leilighetene er fra 45 m2 opp til 160 m2 med plass fra 4 – 16 personer.

Daglig leder Corinna Krüger er gjerne behjelpelig med å finne det riktige feriested for sine gjester, og oppfordrer interesserte til å ta kontakt for en hyggelig hytteprat.
Åpningstid: Mandag – Fredag 10:00 – 16:00
Utenom vanlige åpningstid er det bare å sende en sms til: 0047 990 33 531.

Velkommen til Sirdal og Sirdal Hytteformidling!