Sirdal Booking er et nytt selskap som ble etablert høsten 2016 for å dekke behovet for varme senger i Sirdal. Daglig leder Wendy Dalgleish, som kommer fra Cardrona alpine resort i New Zealand, forteller at hun ble overrasket av det fantastiske landskapet og naturen her, og ser et stort potensial for å trekke mer kunder til Sirdal gjennom utleie av hytter og leiligheter:

«Sirdal trenger mer kjente, varme senger for å fange et bredere publikum og hjelpe Sirdal til å bli mer enn en en-to dagers destinasjon. Vi leier ut 15 nye ski inn/ut ett-roms leiligheter i Tjørhomfjellet, Sirdal skisenter, som er ved siden av den nye restauranten. Restauranten og baren er nå åpen hver dag. I tillegg har vi også private hytter for utleie.»

Sirdal Booking opererer i samarbeid med blant annet Sirdal Skisenter, som er Sirdals største alpinanlegg og Norsk Hytte Udlejning, et av Danmarks mest populære online bookingselskap for hytter i Norge. Gjennom disse to etablerte merkenavnene har de tilgang til store ressurser i form av markedsføring, kunnskap og erfaring i drift av hytteutleie.

Det er gode rabattordninger for heiskort og skiutleie på Sirdal skisenter, hvis man leier leilighet eller hytte. Sirdal Booking jobber med å få også flere privateide hytter og leiligheter for utleie.

Andre samarbeidspartnere i Sirdal er Sirdal Husky Farm og Sirdal Høyfjellshotell. Sirdal Booking har et stort ønske om å samarbeide også med andre lokale bedrifter, for å opprette aktivitetspakker for å løfte området. Dette er enda et skritt videre for å bygge Sirdal til å bli en stor destinasjon for vinter- og sommerturistene. Sirdal Booking jobber også med å få til pakker med Fjordline og Tide for å få bedre transportforbindelser, og for å gjøre Sirdal mer attraktivt for internasjonale gjester, særlig med tanke på det danske, tyske og britiske markedet.

«Det er noe for alle i Sirdal», mener Wendy Dalgleish, «Vi håper alle har en flott opplevelse i Sirdal!»

Dette er Region Stavanger enig i, og ønsker Sirdal Booking velkommen som nytt medlem!