Ria Financial Services Stavanger

Ria Money Transfer og Valutaveksling

Ria er det tredje største pengeoverføringsselskapet i verden, med et nettverk på mer enn 324.000 steder og tjenester i 146 land og territorier over hele verden.

I sommer åpnet Ria også en avdeling på Strandkaien 2 i Stavanger og ble medlem i Region Stavanger.

«I tillegg til pengeoverføring tilbyr Ria valutaveksling med noen av de beste prisene i Norge. Vi tilbyr raskt, fleksibelt og alltid tilpasset dine behov. Vi har Stavanger’s beste valuta kurs ved kjøp av valuta», sier Christina Mandahl, Retail Manager Norway. Hun legger til at de er svært glade for å ha etablert seg i Stavanger:

«Vi ser frem til å tilby lokal befolkning og turister gode valuta kurser og enkel pengeoverføring i vårt flotte lokale som ligger midt i hjerte av Stavanger sentrum. Vi ser også frem til å samarbeide med lokale bedrifter som bank, butikker, hoteller med mer».

Ria har dyktige, flerspråklige ansatte som sikrer at du får den riktige valutaen for stedet du skal reise til og samtidig får du den beste valutakursen. Butikken har lange åpningstider mandag til søndag og er beleilig plassert for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid.

Adresse: Strandkaien 2, 4005 Stavanger

Telefon: 51 53 32 31
E-post: infono@riafinancial.com

Åpningstider:
Mandag – Fredag : 08:00 – 20:00
Lørdag: 09:00 – 18:00
Søndag: 11:00 – 17:00