Det er en driftig dame som inviterer gjestene hjem i sin egen stue, hvor hun serverer de nydeligste retter. Her får du nyte et bedre måltid i et hjemmekoselig miljø. Det er perfekt for de spesielle anledningene; det være seg i jobbsammenheng eller i privat regi. Restauranten ligger midt i Sandnes sentrum; her kan Ingeborg Anzjøn ta imot grupper på 6-12 personer. All servering foregår i lukkede selskaper og må forhåndsbestilles.

«Som ny i bransjen og med et konsept som jeg tror vil være spennende for tilreisende gleder jeg meg til å bli en del av Region Stavanger. Som medlem blir jeg en del av et nettverk og får også profilert meg i relevante sammenhenger». Ingeborg Anzjøn, restaurantinnehaver.

Maten er basert på sesongens lokale råvarer. Menyene utarbeides av Ingeborg selv, og settes opp med tilhørende drikke. Hennes utgangspunkt er i klassisk, nordisk kjøkken med innslag fra middelhavet og verden for øvrig. Dersom været tillater det, kan serveringen foregå i den frodige, skjermede bakhagen. Enten det gjelder frokost, lunsj, middag, kundetreff, arbeidsmøte, bursdag, jubileum, vin- eller ølsmaking, foreningsfest, julebord, kick-off, vennefest, social dining, helaften, nabotreff, familiemiddag, vinklubb eller firmafest, så kan Ingeborg skreddersy et opplegg tilpasset gjestenes behov. Les mer om tilbudet, og finn kontaktinformasjon.