Med stengte grenser og stadig skiftende smittevernstiltak må man tenke alternativt når man markedsfører et reisemål. Det gjelder å fokusere på de opplevelsene som fortsatt er mulig – og satse på en ny målgruppe: nemlig de som allerede er her.
Nye målgrupper
Tradisjonelt har Region Stavanger markedsført regionen på internasjonalt og nasjonalt nivå – men når koronasituasjonen fraråder reising, er det ikke bare utenlandske turister som uteblir, det er også mange pengesterke og opplevelsessultne nordmenn som sitter igjen her. Uten mulighet til å komme seg på sine vanlige kjærkomne reiser til «Syden» og Alpene.
Langt fra alle som bor her i regionen er like godt kjent med tilbudet som finnes rett ut forbi dørene deres. Og her ønsker vi å være behjelpelige med å informere og inspirere til nærturer og kortreiste opplevelser:
Skjulte skatter i Stavanger-regionen
De fleste kjenner godt til de store hovedattraksjonene, men regionen har uendelig mye mer å by på, og det er akkurat det vi formidler når vi er ute i den store verden. Utallige småturer og skjulte perler venter på å bli oppdaget av flere. Vi har samlet noen av våre favoritter som presenteres her.
Snø- og familiehygge i vinterferien
Er det en ting vi er heldige med i år (så langt i hvert fall), så er det vinteren. Frosne vann, snø, kuldegrader og sol – kan det bli bedre? Hvem trenger Alpene når vi har våre egne vinterparadis i gang- og kjøreavstand?
7 tips til vinter i fjordbyene for livsnytere
Født uten ski på beina? Vinterferie trenger ikke bare handle om snø, slalåmbakker og langrennsløyper. Se her for våre tips til de som foretrekker litt roligere aktiviteter.
«Det vi håper med formidlingen vår er at folk får seg noen aha-øyeblikk når det går opp for dem hvor mye forskjellig det faktisk er å finne på i vår region», sier Lene Lunde, informasjonsarkitekt i Region Stavanger. «Vi ønsker at alle skal kunne bli inspirert til å oppleve nye sider av hjemstedet sitt eller nabokommunene. Det er virkelig opplevelser som passer for alle der ute – uavhengig av om du har bedagelighetsgenet eller aktivgenet».
Legg igjen en kommentar